• darkblurbg
  Welkom bij Project 13
  Risk & Crisis Management
 • darkblurbg
  Welkom bij Project 13
  Risk & Crisis Management
 • darkblurbg
  Welkom bij Project 13
  Risk & Crisis Management

Persoonlijke, strategische ondersteuning bij elke crisis

Of het nu gaat om het inventariseren van risico’s, het formuleren (of aanpassen) van noodplannen of het voeren van de regie tijdens een crisis. U kunt tijdens een samenwerking met Project 13 altijd rekenen op een gestructureerde en duidelijke voorbereiding op, coördinatie van of antwoord op welke crisis dan ook. En dat alles op efficiënte en persoonlijke wijze waarbij de schade voor de winstgevendheid, reputatie of het vermogen tot handelen van organisaties bij voorkeur voorkomen wordt of anders beperkt blijft.

Onze crisismanagers hebben een hands-on mentaliteit en meer dan een decennium ervaring met verschillende crisissituaties in onder andere de volgende hoeken:

 • Informatiemanagement en cyberaanvallen
 • Publieke en private samenwerkingen
 • Crisis- en verandermanagement

De unieke in-house ontwikkelde technieken en methoden van Project 13 hebben door de jaren heen een zeer effectieve aanpak van een organisatiecrisis bewezen.

 

Het managementteam

Bij Project 13 werkt u altijd samen met een specialist uit het managementteam. Het management bestaat uit competente, inspirerende senior crisismanagers die perfect op elkaar zijn ingespeeld en elkaar aanvullen. Yuri en Bastiaan hebben elkaar ontmoet tijdens hun studie en kennen elkaar al ruim 20 jaar. Ruth is ook al jaren een goede vriendin van Yuri. Ze hebben allen uitmuntende communicatie- en managementvaardigheden en een brede inhoudelijke expertise dankzij jarenlange ervaring in het werkveld.

Verder werkt Project 13 met een aantal gekwalificeerde crisis- en projectmanagers en onderhouden wij een goede relatie met belangrijke stakeholders in de internationale branche en relevante overheidsorganen.

 

Bastiaan van Wijnen

Director P13 Private

Ik zou mezelf in mijn professionele rol omschrijven als planmatig, overzichtelijk en duidelijk. Ik zorg altijd voor een gestructureerde aanpak. Het analysewerk is echt mijn sterke punt. Om een crisis – wat voor crisis dan ook – op te lossen, is het belangrijk om zo snel mogelijk achter de oorzaak van de oorzaak van een crisis te komen. Pas als je op de bodem bent, zie je wat er echt mis is. Of mis kan gaan natuurlijk.

Bij klanten zie ik vaak dat het glas voor hen half leeg is: wat mis kan gaan, kan men heel goed verwoorden. Maar om de omslag te maken naar wat wel mogelijk is en hoe je sterker uit een crisis kan komen, is iets wat niet iedereen kan. Ik wil mijn klanten graag de laten zien dat uit elke crisis iets positiefs kan komen. Met mijn creativiteit en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven help ik de klant om toch de mogelijkheden in te zien. 

Mijn doel is te zorgen dat mens en kapitaal beter beschermd zijn dan voordat ik een opdracht begonnen ben het geval was. Het is een goede investering om je organisatie weerbaar te maken tegen uiteenlopende vormen van crisis, operationeel, financieel, etc . Het biedt een organisatie veerkracht als ze hun opgebouwde kapitaal en marktpositie kunnen beschermen. Ik vind het vaak zonde om te zien dat een simpele uitdaging een heel bedrijf jaren terug in de ontwikkeling kan gooien. Het mooie is dat dit voorkomen kan worden.

Neem contact op met Bastiaan:

Bvanwijnen@p13.nl
06-30396903

 

Yuri van Bokkum

Director P13 Public

Toen ik jaren geleden voor het eerst in aanraking kwam met crisismanagement wist ik dat dit mijn roeping was. Wat is het leuk om mensen te helpen! Inmiddels is het ruim 13 jaar geleden dat is ben gestart met Project 13, heb ik echt heel veel gezien van het werkveld en werk ik elke dag met meer plezier. Ik ben proactief en houd ervan onder zware tijdsdruk complexe vraagstukken op te lossen. Dankzij mijn kennis en ervaring heb ik een soort automatisch bewustzijn ontwikkeld dat je je op heel veel dingen gewoon kunt voorbereiden. Een crisis komt nooit écht uit het niets.

Met een holistische blik kijk ik naar elke opdracht. Daar waar partijen moeten samenwerken, breng ik ze bij elkaar. Wat ik heel belangrijk vind, is dat onze klanten graag met ons werken. Ze moeten het prettig vinden wanneer wij over de vloer komen en ik hoop dat ze er energie van krijgen. Ik sta voor snelle resultaten van hoge kwaliteit in combinatie met een goede sfeer. Wat je opdracht ook is, bij ons ben je in goede handen.

Indirect heeft ons werk invloed op de veiligheid van de maatschappij, zowel qua openbare orde als qua sociale en economische veiligheid. Ik werk veelal aan nationale crisisplannen en ben er trots op om een bijdrage te leveren aan een goede ‘voorbereiding op’ voor Nederland. Hoe sneller en adequater mensen in een crisissituatie kunnen reageren, hoe beter de gevolgen van een crisis te minimaliseren zijn.

Neem contact op met Yuri:

Yvanbokkum@p13.nl
06-23440699

 

Ruth Lim-Kersten

Project Assistent

Plannen en organiseren zit in mijn bloed. Wanneer projecten precies zo lopen zoals ik ze gepland heb, geeft dat mij echt een kick! Ik laat me niet snel gek maken en ben eigenlijk de meest stressbestendige persoon die ik ken. Dat maakt mijn werk als Project Assistent ook zo leuk voor mij: die rol zit me als gegoten. Ik vind het prachtig om te zien hoe Yuri en Bastiaan analytisch en creatief te werk gaan. Te zien hoe inspirerend ze zijn en hoeveel positieve energie onze klanten van hen krijgen. Om te zorgen dat zij dat als de beste kunnen doen, ontzorg ik hen door alle randzaken te regelen. Van de planning tot logistiek en van facilitaire zaken tot verslaglegging en facturering. Ik zorg dat alles rondom een project op rolletjes loopt zodat Yuri en Bastiaan zich op de inhoud kunnen focussen.

Wat ik zo bijzonder vind aan Project 13 als consultancybureau is dat we groots zijn door juist klein te blijven. De lijnen zijn kort waardoor we altijd heel snel kunnen schakelen, maar er huist wel een enorme hoeveelheid aan kennis en expertise in ons team. Wij kennen de markt tot in onze tenen!

Neem contact op met Ruth:

Rlim@p13.nl
06-83197947